Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu, acum doi ani: „Mare noroc a avut Reghe!”

Anamaria Prodan a dezvăluit pe Instagram ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu acum doi ani, când încă era fericită alături de Laurențiu Reghecampf. Fostul președinte al României chiar îi transmitea atunci, indirect, și lui Reghe felicitări că are lângă el o femeie atât de puternică.
Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public o scrisoare pe care a primit-o de la Traian Băsescu pe 29 aprilie 2020. Impresara a mulțumit fostului președinte al României pentru cuvintele frumoase pe care i le-a scris. „Mulțumesc, domnule Președinte’, a scris fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.
Traian Băsescu spunea despre vedetă că este o femeie frumoasă și inteligentă, care a reușit să aibă o carieră strălucitoare.

De asemenea, fostul președinte a scris că Laurențiu Reghecampf era un bărbat norocos că avea o soție ca Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne care populează fotbalul românesc.
A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.
Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!’, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Între timp, Reghe și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și fiul lor, iar Anamaria este încă singură. Oficial, cel puțin.

Impresara îi dorește lui Reghe multă fericire și, într-un interviu la Prima TV, ea a dezvăluit că zilnic vorbește cu el.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă că nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș.
Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi’, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „Exclusiv VIP’, la Prima TV.
Anamaria Prodan i-a dat un sfat lui Reghe, în plin proces de divorț
Mai mult de atât, Anamaria Prodan susține că are multe de zis, dar se abține enorm pentru a nu spune exact ceea ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf. Totodată, i-a dat și un sfat lui Reghe.
Citește și