Ana Maria Sencovici ar fi orbit din cauza unei operații.

Pe timpul lui Ceaușescu, securiștii spuneau că Ana Maria Sencovici ar fi orbit din cauza unei operații pe care și-a dorit-o mama ei, Margareta Pâslaru.

Despre faimoasa interpretă de muzică ușoară și familia sa au fost născocite fel și fel de minciuni în acele vremuri.

Securitatea ar mai fi răspândit și zvonul potrivit căruia Gheorghe Sencovici, soțul artistei, s-a spânzurat în podul casei.

Ana Maria Sencovici ar fi orbit din cauza unei operații

Fiica Margaretei Pâslaru a fost o victima a zvonurilor lansate pe vremea lui Ceaușescu de către Securitate și diferite persoane rău voitoare. Despre Ana Maria se spunea că ar fi suferit o operație din cauza căreia a orbit.

Potrivit zvonurilor de la acea vreme, Margareta Pâslaru ar fi fost foarte supărată pentru că fiica ei s-a născut cu o altă culoare a ochilor.

Pentru că nu îi moștenise culoare albastră a ochilor, pe care o are artista, acesta și-ar fi trimis fiica la o operație. După un timp de la această bârfă, toată România era convinsă că Ana Maria ar fi orbit după intervenție.

Din cauza acestor zvonuri, Margareta Pâslaru a decis să renunțe la cariera muzicală pe care o avea în țara noastră și să plece peste Ocean alături de fiica și soțul ei.

Margaretei Pâslaru nu i-a făcut plăcere niciodată să vorbească despre acest subiect, însă a confirmat că a auzit și ea balivernele care s-au născocit despre ea și familia sa, în regimul Ceaușescu.

Citește și