Amanta lui Putin, însărcinată din nou. Cum a primit vestea președintele Rusiei

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin este însărcinată pentru a treia oară, a anunțat un canal rusesc de știri.
Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică are deja doi băieți, iar președintele Rusiei, în vârstă de 70 de ani ar fi fost uluit să afle că ar fi din nou tată.
Alina Kabaeva, i-ar fi dăruit deja doi fii lui Vladimir Putin, potrivit relatărilor din presă.
Acum ar fi însărcinată a treia oară. Vestea l-ar fi luat prin surprindere chiar pe Vladimir Putin, arată cotidianul The Sun, care citează canalul de Telegram al unui post rusesc, General SVR.
„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată” arată sursa citată.
Amanta lui Putin, însărcinată din nou. Cum a primit vestea președintele Rusiei
Vladimir Putin ar fi primit vestea chiar în toiul pregătirilor pentru parada de luni din Piața Roșie. Paradă organizată pentru celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Victoriei. Se pare că fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică i-ar fi dăruit deja doi fii lui Putin. De asemenea, potrivit relatărilor din presă, acum ar fi însărcinată a treia oară.
Primul băiat ar fi venit pe lume în secret, în Elveția, într-o clinică VIP condusă de prietena lui Putin, care a plecat din URSS acum trei decenii.
Cel de-al doilea fiu s-a născut la Moscova. Și el a fost asistat de același medic, potrivit Daily Mail. Presa a relatat că Alina Kabaeva s-ar fi refugiat în Elveția, după ce Vladimir Putin a ordonat invazia din Ucraina. Președintele Rusiei nu a recunoscut niciodată, însă, o relație cu gimnasta. Cu toate acestea, Kabaeva i-ar fi născut doi băieți, în 2015 și 2019.
Alina Kabaeva va fi și ea vizată de al șaselea pachet de sancțiuni pe care Uniunea Europeană îl pregătește pentru Rusia ca urmare a invaziei în Ucraina, au confirmat două surse diplomatice pentru CNN.
Citește și