ALCOOLUL A DISTRUS-O😢❗️ BUHĂITĂ, CU PĂRUL ÎNCÂLCIT ȘI DEZORIENTATĂ, VEDETA A FOST SURPRINSĂ ÎN TIMP CE IEȘEA DIN CASĂ

Yasemine Bleeth, actrița care făcea furori cu ani în urmă datorită rolului din Baywatch, a ajuns astăzi de nerecunoscut. S-a retras complet din actorie și pare să fi îmbătrânit peste noapte.

Actrița a ajuns să fie celebră în anii ’90, când a lucrat alături de alte nume mari de la Hollywood precum Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra, Nicole Eggert și Michael Newman.

În timp ce se afla la dezintoxicare, Yasmine Bleeth l-a cunoscut pe actualul ei soț, proprietarul unui club de noapte și de streaptease.

Yasemine Bleeth a fost dependentă de cocaină
Yasemine Bleeth avea o frumusețe de necontestat cu ani în urmă, însă trecerea timpului nu a fost deloc miloasă cu celebra actriță.

Pare să fi îmbătrânit considerabil, iar chipul său este unul obosit. La aspectul neglijent a contribuit și faptul că ani la rând, Yasemine Bleeth a făcut abuz de alcool și alte substanțe interzise.

Sănătatea ei a șubrezit, iar Yasemine nu mai acordă atenție modului în care se afișează în public. Zilele trecute, fotoreporterii de peste Ocean au surprins-o într-o ipostază nefericită. Îmbrăcată cu haine largi, fără machiaj, actrița a afișat un chip obosit și o privire derutată.

Ani la rând, Yasemine Bleeth a consumat stupefiante și, cu mai mult timp în urmă, povestea că s-a ales cu o infecție în urma consumului excesiv de cocaină.

Internarea lui Yasemine Bleeth la o clinică de reabilitare s-a dovedit inutilă căci actrița a început să folosească droguri din nou la scurt timp după eliberare. Apoi, în septembrie 2001, a fost arestată după ce a cauzat un accident în Detrot.

Potrivit People, ea a ajuns în fața instanței și a pledat vinovată pentru „deținerea a mai puțin de 25 de grame de cocaină și pentru conducerea vehiculului în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise”. A fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare și 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Citește și