Adrian Alexandrov, imagine emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea. Cum a fost surprinsă Eva Maria

Adrian Alexandrov a făcut publică, în urmă cu câteva ore, o imagine emoționantă cu fetița pe care o are împreună cu Elena Udrea. În ochii micuței de 5 ani se poate citi dorul de mamă.

Ultima dată cele două s-au văzut la începutul lunii septembrie, înainte de ziua de naștere a fetiței. Foto

Relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în anul 2016. Se știau deja din vedere în momentul în care au ieșit la prima întâlnire.

S-au întâlnit la o sală de fitness din București, însă nu au interacționat la propriu decât atunci când bărbatul a invitat-o la cafea, oferindu-i cartea lui de vizită.

Din acest punct, totul a devenit poveste, relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov fiind considerată una dintre cele mai sudate. Provocările pe care le-au depășit împreună demonstrează cât de multă încredere au unul în celălalt. Nu au renunțat niciodată la ei, nici când au trecut prin dificultăți.

Când și-a văzut Elena Udrea fiica ultima dată
Elena Udrea și Adrian Alexandrov trec și în prezent printr-o perioadă foarte dificilă. De această dată este resimțită din plin și de fiica pe care o au împreună, pe nume Eva Maria. Micuța a împlinit, în luna septembrie a anului curent, vârsta de cinci anișori, doar că nu a putut fi alături de mama ei.

Condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor. Așa se face că este despărțită de fiica ei, pe care nu a putut să o celebreze nici măcar în ziua ei de naștere. A primit permisie să o vadă la începutul lui septembrie 2023

Cum a fotografiat-o Adrian Alexandrov pe fetiță
Elena Udrea și-a văzut ultima dată fiica la Mănăstirea Ghighiu. Cele două au petrecut aici trei ore împreună, după care fostul ministru a trebuit să se întoarcă la închisoare. Partenera lui Adrian Alexandrov s-a plâns în repetate rânduri că a cerut să își vadă copilul, fără să fie luată în seamă.

Eva Maria crește pe zi ce trece. Copila este foarte frumoasă, prezentând trăsături fizice pur și simplu superbe. Cu toate acestea, în ochii săi se poate citi tristețea. Deși tatăl ei încearcă să îi fie alături întotdeauna, nu poate să înlocuiască rolul mamei copilei.

Privirea Evei Maria, plină de tristețe
Adrian Alexandrov a fotografiat-o pe Eva Maria în timp ce bea cafeaua împreună cu el, la masă. Fetița afișează un zâmbet ușor trist, fiind foarte melancolică. Fără îndoială, dorul de mamă își spune cuvântul. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginea din galeria foto vorbește de la sine.

Citește și