Adevărul a fost mascat! Ce scrie în raportul oficial de deces al Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin în apele Egiptului

Ce au scris în raport medicii care i-au examinat trupul neînsuflețil al Roxanei Donisan? Nimeni nu se aștepta la asta!
La începutul lunii iulie, două femei au murit ucise de rechin în Egipt. Prima victimă, o turistă austriacă de 68 de ani s-a luptat cu prădătorul marin sub privirile neputincioase și îngrozite ale oamenilor și salvamarilor, care nu au putut interveni pentru a-i salva viața.
Ea a înotat până la mal acolo unde a suferit un infarct, iar din cauza rănilor grave nu a mai putut fi salvată.
La 600 de metri de la această tragedie, a mai fost descoperită încă una.
Rechinul a mai făcut o victimă. Este vorba despre Roxana Donisan, o suceveancă de 40 de ani, care lucra la ANAF și care își cumpărase două sejururi în Hurghada, căci voia să se bucure din plin de toate frumusețile locului.
Era o mare împătimită a snorkelingului și era fascinată de tot ce trăia sub apă. La fel ca austriaca, și românca a reușit să ajungă singură la mal, povestește tatăl ei, însă nu a supraviețuit din cauza rănilor grave.
Autoritățile egiptene au luat imediat măsuri, iar mai multe plaje din stațiune au fost închise. De asemenea, au fost chemați mai mulți specialiști pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la dubla tragedie.
Printre aceștia se numără și Nour El Din Farid, activist de mediu al Asociaţiei pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada (HEPCA), organizație care a cercetat incidentul.
Autoritățile egiptene încearcă să mușamalizeze tragediile? Ce scrie în raportul morții Roxanei Donisan
Se pare că cei care i-au examinat trupul neînsuflețit al sucevencei au ajuns la concluzia că moartea ei a fost provocată de pierderea unei cantități însemnate de sânge, după ce aceasta ar fi avut un „incident cu un animal”, însă nu se specifică, de fapt, despre
ce este vorba și anume că a fost atacată și sfâșiată de un rechin.
„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui incident cu un animal”, scrie în raportul oficial, conform lui Nour El Din Farid, scrie Libertatea.
„E ste un eveniment fără precedent, nu a mai fost întâlnit în această regiune”
Acum, specialiștii încearcă să afle ce specie de rechin a fost cea care le-a ucis pe cele două turiste. Totodată, expertul din Egipt le-a mai spus jurnaliștilor români că prezența rechinilor în acea zonă este foarte rară, iar tragediile sunt fără precedent. Totodată, el a anunțat că există altfel de pericole în apă, mult mai frecvente și pe care, însă, nimeni nu le ia în seamă.
Citește și