Adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi”, acuzații la adresa producătorilor serialului. „Dacă mă apuc să povestesc mai multe…”

Cristi Sauciuc, adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi”, face unele acuzații la adresa producătorilor serialului de succes de la Pro TV.

Bărbatul, care este patronul cârciunii în care se filmează, a dezvăluit că va fi lăsat pe dinafară. Cristi Sauciuc a povestit de curând că cei de la Pro TV și-au construit deja propriile studiouri în zonă, iar barul său nu va mai apărea în serial.

Cristi Sauciuc, zis „Neamţu”, proprietarul real al cârciumii lui Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi”, a anunţat că Pro TV nu va mai filma la locul său, ci va muta echipa de producţie în propriile studiouri.

Adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi”, acuzații la adresa producătorilor serialului

În episodul de pe 6 decembrie, Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii. În realitate, barul însă există pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii face dezvăluiri incredibile!

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor.

Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a spus Cristi Sauciuc.

„Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma.

Cârciuma mea avea o prestanţă, atrăgea vizitatori din toată ţara şi veneau oameni din toată lumea. Banul e ochiul dracului şi o să le pară rău, eu le-am zis, dar asta e! Sunt multe de povestit, vă daţi seama că dacă am stat aici 13 ani, ştiu totul cu bune şi cu rele. Celor din conducere le-au intrat fumurile în cap, nu mai sunt cine au fost”, a mai spus adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi”.

Cu cât sunt plătiți localnicii care apar în „Las Fierbinţi”

Filmările serialului au loc în localitatea Fierbinți-Târg, iar orășelul din inima Bărăganului s-a transformat total peste noapte. Se pare că și localnicii au de câștigat de pe urma producției de la Pro TV, mai ales atunci când fac parte din scenariu sau își pun la dispoziție locuințele pentru filmări.

„Spre exemplu, mie, că am apărut într-un cadru scurt, în peisaj, mi s-a oferit 50 de lei.

Citește și