Actrița Anne Heche a murit la 53 de ani, după ce a suferit un grav accident de mașină

Actriţa americană Anne Heche a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 53 de ani. În urmă cu o săptămână, ea a suferit un accident teribil la Los Angeles şi de atunci era în comă.
Reprezentanţii familiei au precizat că, deşi Heche este legal decedată, conform legislaţiei din California, inima sa încă bate, pentru că nu a fost deconectată de la aparate,
astfel încât Fundaţia OneLegacy să aibă timp să găsească oameni care au nevoie de organele ei pentru a supravieţui.
Vestea decesului lui Heche vine la o săptămână după ce actriţa a intrat cu maşina într-o casă din Mar Vista, Los Angeles, fiind sub influența substanțelor interzise.
Actriţa a ajuns la spital în stare critică.
De atunci, ea nu şi-a revenit deloc şi a fost în comă.
Heche era o veterană a televiziunii şi filmului și a devenit și mai cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres, cunoscuta prezentatoare TV.
După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizarea, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.
Heche și DeGeneres au fost împreună din 1997 până în 2000.
În 1999 ele au declarat că, dacă Vermontul ar legaliza căsătoriile între persoane de același sex, ar fi primele care ar face acest pas.
“Este o zi tristă. Le transmit copiilor, familie și prietenilor lui Anne toată dragostea mea”, a spus Ellen DeGeneres după decesul fostei ei iubite.
Un accident ciudat
Mulți au sperat că Anne Heche își va reveni totuși, după accidentul pe care l-a avut la 5 august. Aflată la volan, actrița a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles, iar vehiculul și casa au luat foc.
Pompierii au spus că actrița era conștientă când au intervenit și că a vorbit cu ei în timp ce au scos-o din mașina carbonizată.
Transportată de urgență la spital, Anne Heche și-a pierdut cunoștința la scurt timp după aceea, iar pe 8 august
reprezentanții săi au anunțat că actrița se află într-o stare „extrem de critică” și că a intrat în comă. Anne Heche a suferit o leziune cerebrală anoxică severă, care privează creierul de oxigen.
Citește și