Actorul genial de comedie care s-a stins înainte de vreme. A fost găsit fără suflare în camera de hotel, cu un rozariu în mână

Cine a fost actorul genial care s-a stins înainte de vreme, la doar 33 de ani. A fost găsit fără viață în camera de hotel, iar în mână avea un rozariu. A fost unul dintre cei mai mari comedianți de la finalul secolului trecut.

Actorul genial de comedie care s-a stins la doar 33 de ani
Născut la 15 februarie 1964, Christopher Crosby Farley a crescut în Madison, Wisconsin, și a studiat teatru și comunicare la Universitatea Marquette. Ulterior, a făcut parte din distribuția Teatrului Second City, acolo unde a fost descoperit de Lorne Michaels, producătorul de la Saturday Night Live, un mare show de comedie.

A lucrat la Saturday Night Live (1975), dar a jucat și în câteva filme, cum ar fi “Wayne’s World” (1992), “Coneheads” (1993), “Billy Madison” (1995) și “Tommy Boy” (1995), alături de partenerul său de comedie, David Spade.

Cei doi au făcut un film numit “Black Sheep” (1996), iar de atunci Chris Farley a devenit unul dintre cei mai mari comedianți. Filmul “Beverly Hills Ninja”, apărut în 1997, l-a ajutat să devină și mai celebru.

A mai filmat și alte producții de succes de-a lungul carierei. Ultimul său proiect a fost vocea lui Shrek, pentru filmul de animație cu același nume de la Dreamworks. Inițial, filmul și rolul principal au fost create pentru Chris.

Cu toate acestea, rolul vocal a fost preluat de Mike Myers, deși Farley muncise deja destul de mult la vocea personajului. Ultimele roluri în care a fost văzut au fost cele din “Heroes” și “Dirty Work”, înainte de moartea sa din 1997, la doar 33 de ani.

Ce s-ar fi întâmplat în ziua în care actorul a murit
Ultima zi și-a petrecut-o alături de o prostituată numită Heidi, care a fost angajată pentru el de către un prieten, pentru suma de 2.000 de dolari. Aceasta i s-a alăturat actorului de comedie la o petrecere în Licoln Park, Chicago, la 11 dimineața.

La petrecerea respectivă au fost numeroase substanțe interzise. Mai târziu, Farley a mers alături de Heidi în apartamentul ei, acolo unde au continuat să consume droguri, notează reelreviews.com.

Citește și