Accident grav în Dâmboviţa: A a murit, după ce mașina în care afla s-a izbit de un cap de pod

Un individ în stare de ebrietate și cu permisul de conducere suspendat a provocat un accident grav pe un drum județean, intrând cu mașina într-un cap de pod.

În urma impactului tragic, un copil în vârstă de un an, ținut în brațele mamei sale pe bancheta din spate a vehiculului, a pierit, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

În accident au suferit răni și șoferul, precum și alți doi pasageri.

Polițiștii care au ajuns la locul incidentului și-au desfășurat cercetările inițiale și au constatat că un bărbat de 37 de ani, din comuna Aninoasa, se afla la volanul unui autoturism pe Drumul Județean 717, în localitatea Viforâta.

Aici, mașina ar fi intrat în coliziune cu capul de pod situat în dreptul unei clădiri, iar ulterior s-a răsturnat pe carosabil.

Din păcate, impactul a dus la decesul tragic al unui copil minor în vârstă de un an și 9 luni, care se afla pe bancheta din spate a mașinii și era ținut în brațele mamei sale. În plus, șoferul și alți doi pasageri au suferit răni.

IPJ Dâmbovița a precizat că șoferul a fost supus testului etilotest, care a indicat o concentrație de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, anchetatorii au constatat că șoferul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în intervalul 28.06-26.08.2023.

În urma acestor evenimente, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea impune deținerea permisului de conducere.

Citește și