Accident Teribil În Bârlad: Șoferul, Un Tânăr De 19 Ani Care Conducea O Dacia Duster, A Murit Pe Loc. Băiatul Venise Să Își Ia Verișoara, Care Avusese Banchetul De Absolvire A Liceului

Accident rutier grav în Bârlad, pe drumul E581, în zona Mira. Un tânăr de 19 ani a murit, alți opt fiind răniți și transportați de urgență la spital.

Accident rutier grav în Bârlad, pe drumul E851.  Două autoturisme s-au tamponat la ora 3 dimineață, după ce șoferul unuia dintre autovehicule nu s-a asigurat la intrarea pe drumul european. În mașină se aflau doi tineri din Bârlad, șoferul și verișoara sa de 18 ani, care participase la banchetul de absolvire a liceului.

În mașina marca Dacia Duster se aflau două persoane, tânărul de 19 ani și verișoara acestuia, în vârstă de 18 ani, care tocmai avusese banchetul. Băiatul venise cu mașina să ia fata acasă, dar în momentul când a ieșit în drumul principal nu s-a asigurat și a fost lovit de un Audi, care se deplasa dinspre Bârlad spre Vaslui și în care se aflau șapte persoane.

În urma impactului, tânărul de 19 ani, șoferul Dusterului, a decedat, iar verișoara lui a fost transportată în stare foarte gravă la unitatea medicale din Vaslui. Victimele din celălalt autoturism au fost duse la spitalul din Bârlad.

Alarma a fost dată în jurul orei 4 dimineața, când martorii au anuntațat un grav accident de circulație petrecut pe Drumul European  581, în dreptul pensiunii Mira. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe de la ISU Vaslui și patru de la SAJ Vaslui și Bârlad, coordonate de doi medici. Salvatorii au găsit un tânăr de 19 ani, șoferul unuia dintre autoturisme, în stop cardiorespirator. Au fost începute manevrele de resuscitare dar, din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul. De asemenea, o tânără de 18 ani, cu un traumatism craniocerebral, a fost găsită în comă profundă. Celelalte victime au suferit diverse contuzii și fracturi, și, după ce au primit îngrijiri la fața locului, au fost transportate la spitalele din Vaslui și Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Dan Ungureanu,  cele 9 victime ale accidentului au vârste cuprinse între 14 și 22 ani.

Citește și