Abia acum s-a aflat asta despre Clejani. Au divorţat în mare secret

Clejanii au ținut secret un divorț ce a avut loc după mulți ani de căsnicie. Problemele acumulate în timpul mariajului s-au dovedit a fi de nerezolvat.

În proces a fost făcut și un apel, pentru că unul dintre ei nu a fost de acord cu termenii separării.

Când a avut loc divorțul și cine l-a cerut

Divorțul din familia Clejanilor nu este nou. De fapt, acesta a avut loc anul trecut, dar a fost ținut în secret. Mai exact, Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a pus punct unei căsnicii la zece ani de la nuntă.

De fapt, mariajul s-a termiat mult mai devreme. Ramona de la Clejani a cerut divorțul încă din anul 2017, precizând că

vina îi aparține în totalitate fostului ei soț, Ion. Anul următor, o instanță i-a dat câștig de cauză. Însă, bărbatul a făcut apel și a câștigat, astfel că totul s-a rejudecat și s-a încheiat de abia vara trecută, după trei ani.

Ce a dus la divorț
De fapt, Ramona de la Clejani a anunțat că vrea să se despartă de fostul ei partener încă din anul 2015. Atunci, ea susținea că bărbatul cu care s-a căsătorit nu o ajuta din punct de vedere financiar și era complet dezinteresat de copiii lor.

“Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion

cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a spus Ramona de la Clejani.

Citește și