A zis în direct la PRO TV. Ce probleme de sănătate are Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, cel care-l interpretează pe Bobiță, cunoscutul personaj din „Las Fierbinți”, a vorbit despre boala cumplită de care suferă. Îndrăgitul actor a spus totul despre problemele de sănătate pe care le are chiar în direct.
A zis în direct la PRO TV. Ce probleme de sănătate are Bobiță din Las Fierbinți?
În cadrul unei ediții a emisiunii „Românii au talent”, lui Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul lui Bobiță din „Las Fierbinți, i s-a oferit o băutură alcoolică pe care actorul a refuzat-o politicos.
El a povestit că din cauza problemelor de sănătate pe care le are nu îi este permis să consume băuturi alcoolice. Concret, Mihai Bobonete a scos la iveală că suferă de steatoză hepatică, acesta fiind motivul pentru care alcoolul este o băutură interzisă pentru el.
„Am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau”, a spus Bobiță.
Mihai Bobonete a declarat în urmă cu ceva timp că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, acestea venite pe fondul orelor lungi de muncă petrecute pe platourile de filmare.
Bobiță suferă și de anxietate și depresie
Bobiță din „Las Fierbinți” a oferit la un moment dat un interviu pentru viva.ro, în cadrul căruia a povestit că suferă de depresie și de anxietate.
Mihai Bobonete a mai precizat că are și momente când nu poate dormi nopți întregi la rând, pe lângă faptul că a început să-i albească părul din cauza orelor lungi de muncă.
„Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin”, spunea Bobiță.
Îndrăgitul actor, care a fost și jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”, a mai povestit pentru sursa anterior citată că uneori îl înjunghie spatele și că are și probleme cu măselele, acestea fiind cariate.
De asemenea, Mihai Bobonete spune că uneori îi țiuie urechile, iar în ceea ce privește văzul, nici la acest capitol nu stă deloc bine.
„Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic…
A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a povestit Mihai Bobonete pentru sursa anterior citată.
Citește și