A suferit enorm după moartea lui Adrian Pintea. Lavinia Tatomir și-a găsit liniștea în brațele lui Laurențiu, dar acum a făcut un anunț dureros

Fosta sotie a regreatului actor Adrian Pintea a transmis unul dintre cele mai dure mesaje. Aceasta s-a aratat dezamagita de comentariile celor din jur pe seama sa.

Lavinia Tatomir a scris, pe contul sau de socializare, un mesaj prin care isi exprima dezamagirea. Fosta partenera de viata a actorului Adrian Pintea a vorbit despre cei care care comenteaza pe seama sa.

„Am uneori o intentie foarte clara de a „da pe fata” anumite intamplari ale vietii mele care ma dezamagesc, dar ma opresc

mereu la timp… Aflu cu AMARACIUNE, de la o fiinta draga mie, ca anumite doamne si domnisoare din anturajul nostru

profesional ma descalifica in plan PERSONAL (amestecand evident viata privata cu meseria! ), barfindu-ma grosolan sau

glumind (cica!), descriindu-ma ca fiind o femeie „nu stiu cum”… si iar ma opresc la timp, din decenta si eleganta a

spiritului. Ce josnic! Cate dintre acestea ma cunosc personal sau au purtat o conversatie reala cu mine? Oare cate dintre ele au trecut prin cutremure sufletesti cu totul speciale?

Cine sunt aceste doamne si domnisoare erijate in „directori de constiinta”?

Ce sens ar mai avea sa o spun? Dragele mele, sunt o constructie feminina complicata (asa cum multe dintre voi sunteti), delicata psihic, intelectual si spiritual, dar ma aflu intr-o relatie umana si onesta cu cei din jurul meu.

Citește și