A murit M Van Damme

Fotbalistul Miguel Van Damme a pierdut lupta cu leucemia după 6 ani de suferință.

Vestea tristă a fost anunțată de clubul belgian Cercle Bruges, unde Van Damme a fost portar din 2013.

După o luptă îndelungată, în care a reușit să învingă boala în 2019, cancerul a recidivat în 2020. Soția fotbalistului a publicat un mesaj emoționant pe Instagram, în care l-a descris pe Van Damme drept un exemplu pentru mulți.

Miguel Van Damme – un luptător care a inspirat mulți oameni

Miguel Van Damme a fost un fotbalist talentat, care și-a câștigat locul de titular la Cercle Bruges prin efort și determinare. În 2016, la vârsta de doar 22 de ani, a primit diagnosticul de leucemie și a început o luptă crâncenă împotriva bolii. Cu toate acestea, Van Damme nu a renunțat niciodată. După doi ani și jumătate, a reușit să învingă cancerul și să se întoarcă pe teren.

Miguel Van Damme
Cercle Brugge football club photocall, Belgium – 18 Jul 2018,Image: 378460374, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Miguel Van Damme a devenit un adevărat simbol al luptei împotriva bolii, inspirând mulți oameni să nu renunțe niciodată și să continue să lupte pentru a-și atinge obiectivele. Cu toate că boala a recidivat, Van Damme a continuat să lupte și să își mențină speranța vie.

Subtitlu 2: Soția fotbalistului a publicat un mesaj emoționant pe Instagram

Vestea morții lui Miguel Van Damme a șocat întreaga lume a fotbalului, dar mai ales familia și prietenii lui. Soția fotbalistului, Kyana, a publicat un mesaj emoționant pe Instagram, în care a descris lupta îndelungată a soțului ei cu leucemia și curajul de care a dat dovadă în fața bolii.

Kyana l-a descris pe Miguel Van Damme drept un exemplu pentru mulți oameni, care nu trebuie să renunțe niciodată și să continue să lupte chiar și atunci când speranțele sunt mici. Mesajul ei a fost primit cu emoție și tristețe de către fani, care și-au exprimat condoleanțele și au făcut apel la solidaritate în fața acestei tragedii.

Concluzie: Cu toții suntem foarte afectați de pierderea lui Miguel Van Damme, un fotbalist talentat și un luptător exemplar. Cu toate că boala l-a învins în cele din urmă, amintirea lui va rămâne vie în inimile celor care l-au cunoscut și i-au iubit. În aceste momente grele, este important să fim solidari și să ne sprijinim unii pe alții, pentru a trece peste această tragedie și pentru a continua să luptăm împotriva bolii.

Citește și