A murit fulgerător! Andreea Berecleanu, mesaj dureros pe Faceboook: „Drum lin să ai”

Prezentatoarea Andreea Berecleanu a postat pe rețelele de socializare un scurt mesaj în care transmite un sincer omagiu după plecarea tragică din această lume a designerului Stephan Pelger.

Moment dureros și trist pentru Andreea Berecleanu

Îndrăgita prezentatoare Andreea Berecleanu, a reacționat într-o postare pe conturile ei de socializare, ca urmare a decesului designerului Stephan Pelger.

În mesajul postat, ea transmite un omagiu sincer și își exprimă tristețea și profundul regret privind moartea creatorului de modă.

„Drum lin să ai, Steph! Zâmbetul tău sincer, din tot sufletul tău bun și generos, ne va însoți mereu în memorie!”, a transmis Andreea Berecleanu într-o postare pe contul ei de Facebook.

Amintim că, designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei. Recent, acesta scrisese că îi este foarte dor de tatăl său, care a murit în anul 2019. De asemenea, acesta s-a confruntat cu o insomnie cronică și cu episoade de depresie.

O reacție a avut și designerul Cătălin Botezatu, care nu se gândea vreodată că prietenul lui va recurge la acest gest, mai ales că, în ultima vreme, acesta depășise cumpenele din viață și creatorul de modă chiar părea fericit.

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr”, a spus Cătălin Botezatu.

A fost internat într-o clinică de psihiatrie la numai 10 ani
La începutul acestui an, designerul a spus că a ieșit de la clinica de dezintoxicare și că s-a internat de bună voie. Din cauza insomniei cronice, luase 40 de pastile într-o singură zi. Acesta a fost internat și la psihiatrie când avea numai 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a spus Stephan Pelger într-o emisiune TV.

Citește și