„A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”

Ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă și Florin Pastramă și de ce vedeta a fost părăsită. Ce gest a stat în spatele acestei despărțiri.
La mai bine de o lună după ce a anunțat că ea și Florin Pastramă s-au despărțit, Brigitte Pastramă a anunțat de ce a fost părăsită. Evenimentul are loc în pragul aniversării de trei ani de la nunta fastuoasă pe care au avut-o în 2019.
Fosta soție a lui Ilie Năstase susține că s-a împăcat între timp cu soțul ei, însă Florin Pastramă a decis să se despartă din nou după ce Brigitte Pastramă s-a întâlnit cu tatăl fiicei sale

într-un mall din Capitală și a purtat o ținută provocatoare. Acest gest l-a scos din minți pe Florin Pastramă, deși Brigitte susține că hainele erau cumpărate chiar de către el.
„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…).

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.
Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum.
Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.
Citește și